Web dizajn - Webolution - Mi gradimo vaš digitalni svet

Web dizajn

Kako izgleda proces izrade web sajta?

Korak 1

Dobar rezultat zahteva dobru pripremu

Analiza i strategija veb stranica
Da bismo kreirali sveobuhvatnu strategiju vašeg prisustva na mreži, prvo vas moramo upoznati. Stoga vas pažljivo ispitujemo: analiziramo vaše poslovanje, proces kupovine i ciljne grupe.
Zatim definišemo glavne ciljeve i funkcije vaše nove veb stranice, analiziramo konkurentna preduzeća i njihovo prisustvo na mreži i pripremamo listu ključnih reči. Uz pomoć stvaranja takozvanih „ličnosti kupaca“ i razumevanjem njihovog procesa međusobne kupovine, mi zatim ocrtavamo snažnu strategiju za stvaranje vaše veb stranice - osnovu za sve dalje korake.

Korak 2

Vizuelno atraktivan i user-friendly web sajt

Stvaranje korisničkog iskustva
Dizajn veb stranice nije samo stvar izgleda - to je strateški pristup koji čini da svi elementi rade glatko. Na ovaj način vode i nadahnjuju kupce i daju im razlog da vam se vrate.

U procesu kreativnog dizajna, prvo definišemo sliku i ton vaše veb stranice i postavljamo dodatke i pozive na akciju koji će usmeravati aktivnosti vašeg klijenta. Na osnovu analitičkih dokaza, planiramo inovativne puteve kupovine, odzivne šablone dizajna i sadržaj koji će podstaći reakciju kupca i obezbediti vidljivost u pretraživačima. Ovim kreiramo napredno korisničko iskustvo, koje je prilagođeno samo vašem ciljnom korisniku, i povećavamo mogućnost generisanja konverzije.

Korak 3

Znanje kojim se postižu vaši ciljevi

Razvoj i održavanje
Već tokom razvoja vaše veb stranice, naši VordPress programeri osiguravaju da ta stranica radi brzo i nesmetano. Povezujemo ga sa društvenim mrežama, prilagođavamo ga različitim uređajima i brinemo o optimizaciji na licu mesta.
Ali čak i nakon što je veb lokacija dovršena, nikada zaista ne napuštamo vašu stranu: mi se pobrinemo da vaša veb stranica i dalje radi nesmetano, a mi i dalje brinemo o vašim tehničkim izazovima i vodimo vas do vaših prodajnih ciljeva.

Korak 4

Iskoristite sav potencijal na internetu

Vaš put do vrha
Rast vaše veb stranice ne zavisi samo od njene funkcionalnosti; takođe zavisi od toga da li vas kupci mogu pronaći u obilju prilika.

Evo gde naš marketinški tim dobro dolazi: nudimo vam sveobuhvatnu i inovativnu marketinšku strategiju pomoću koje povećavamo prodaju na mreži i pozicioniramo vas visoko u upitima za pretragu.

Zašto izabrati nas?

Znanje i iskustvo

Dizajn web sajta uključuje svu našu stručnost – od razvoja WordPress-a i dizajniranja korisničkog iskustva do digitalnog marketinga.

Uvek smo tu za vas

Čak i kada se projekat završi, vaš web sajt se redovno održava i stoga uvek ostaje efikasan i zaštićen od mnogobrojnih napada.

Orijentisani na prodaju

Kreativne i tehničke aspekte projekta održavamo povezanima sa snažnom prodajnom vizijom koja prati vaše ciljeve.

Preko svih granica

Sarađujemo sa međunarodnim klijentima i dizajniranjem globalne strategije možemo vam pomoći da proširite tržište.