SEO optimizacija - Webolution - Mi gradimo vaš digitalni svet

SEO optimizacija

Onsite vs. offsite optimizacija

Webolution SEO

Onsite opzimizacija

Tokom izvršavanja optimizacije na vašoj stranici, susrećemo što je više moguće faktora za rangiranje vaše veb stranice u pretraživačima, bez ugrožavanja dobrog korisničkog iskustva. Kada smo veb lokaciju dizajnirali mi, mrežna optimizacija je već uključena u razvoj veb stranice. Ako je vaša veb lokacija dizajnirana negde drugde, prvo izvršimo temeljnu analizu veb lokacije, odnosno SEO revizije. Takođe vam pomažemo da primenite ispravke sadržaja i tehničke ispravke uključene u analizu koje su ključne za poboljšanje rangiranja vašeg pretraživača. Ključni elementi optimizacije na lokaciji uključuju: strukturu i URL adrese, naslove i sadržaj veb lokacije, meta podatke (naslov, opis, ključne reči), optimizaciju fotografija, interne i eksterne veze na veb lokaciji, trajna preusmeravanja URL-a, mapu veb lokacija i robots.txt, veza sa Google Search Console i Google analitikom i brzina veb lokacije.

Webolution SEO

Offsite opzimizacija

Ako se odlučite za offsite optimizaciju, slažete se da ćete raditi sa nama duži vremenski period. Offsite obuhvata sve što se događa izvan vašeg web sajta, ali je bez obzira na to povezano sa njim. Google-ov algoritam dodeljuje više pozicije redovnim i dobro prihvaćenim postovima na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Linkedin), PR objavama, vašim YouTube video snimcima, direktorijumima, inovativnim i zanimljivim člancima na vašem blogu, vezama sa podržanih stranica, recenzijama o vašem poslovanju na različitim forumima i veze koje vode sa veb portala na vašu veb lokaciju.

Zašto izabrati nas?

Znanje i iskustvo

Dizajn web sajta uključuje svu našu stručnost – od razvoja WordPress-a i dizajniranja korisničkog iskustva do digitalnog marketinga.

Uvek smo tu za vas

Čak i kada se projekat završi, vaš web sajt se redovno održava i stoga uvek ostaje efikasan i zaštićen od mnogobrojnih napada.

Orijentisani na prodaju

Kreativne i tehničke aspekte projekta održavamo povezanima sa snažnom prodajnom vizijom koja prati vaše ciljeve.

Preko svih granica

Sarađujemo sa međunarodnim klijentima i dizajniranjem globalne strategije možemo vam pomoći da proširite tržište.