Izrada internet prodavnice - Webolution - Mi gradimo vaš digitalni svet

Izrada internet prodavnice

Izrada internet prodavnice

Treba vam transparentna Internet prodavnica koja je jednostavna za upotrebu? Garantujemo vam brzu i kvalitetnu izradu web sajta za onlajn prodaju.

Kratko vreme izrade
100% prilagođen mobilnim telefonima
Efikasna podrška i saveti
Jednostavno upravljanje prodavnicom
Različiti načini plaćanja

Webolution Web dizajn - Izrada internet prodavnice
Webolution Web dizajn - Izrada internet prodavnice

Kako povećati prodaju? Uz Internet prodavnicu!

Želite da proširite ili poboljšate prodaju na internetu? Da li vam je cilj povećanje broja kupaca? Za vas kreiramo jedinstvenu i efikasnu internet prodavnicu za kratko vreme. Pružamo transparentnost, urednost i moderan dizajn koji ubeđuju posetioce da kupuju.

Webolution pruža:

Izradu moderne internet prodavnice
Prilagodljivost prikaza na mobilnim telefonima
Jednostavnu za uređivanje i upotrebu

Povećanje prodaje

Prilagođen svim uređajima

Brza izrada

Moderan dizajn

Prilagođen svim uređajima

70% kupovina na internetu vrši se putem pametnih telefona

Kupci koji kupuju putem mobilnih uređaja danas čine ogroman udeo u kupovini na internetu. Stoga, prilikom kreiranja internet prodavnice, vodimo računa da je ona u potpunosti prilagođena mobilnim telefonima.

Prednosti prilagođavanja mobilnim uređajima su:

Povećavanje prodaje i potražnje
Bolje rangiranje u rezultatima Google pretrage
Više posetilaca web sajta
Veći broj obavljenih kupovina

Webolution Web dizajn - Izrada internet prodavnice

Imate projekat za nas?

Razumećemo jedinstvene potrebe vašeg biznisa, pažljivo osmisliti strategiju vizuelnog identiteta i kreirati originalna i moderna rešenja za vas.

Webolution Web dizajn - Izrada internet prodavnice

Da li želite da dodatno povećate broj kupaca?

Dosegnite potencijalne kupce od samog početka kada prikupe informacije o proizvodima i uslugama. Preusmeravamo ih za vas sa Google-a na vašu internet prodavnicu. Više poseta znači više kupovina na internetu.

Woocommerce: laka internet prodaja

Woocommerce za internet prodaju koristi čak trećina online prodavnica iz celog sveta, jer je u potpunosti kompatibilan sa WordPress platformom. Istovremeno, omogućava upotrebu različitih načina plaćanja i jednostavan je za upotrebu.

Budite brzi, ne odlažite!

Sve se dešava vrlo brzo na internetu, zato svoju poslovnu ideju ostvarite što je pre moguće. Zadržite prednost i ne dozvolite da vas konkurencija prestigne! Kupcima pružamo kratko vreme za izrade kvalitetne i transparentne internet prodavnice. Odlučili ste da napravite Internet prodavnicu, kontaktirajte nas.

Prilagođena svim uređajima

Čak 70% kupovina na internetu vrši se putem pametnih telefona. Ekrani mobilnih telefona se razlikuju po veličini i, iznad svega, mnogo su manji od ekrana računara. Stoga, internet prodavnica mora biti dizajnirana tako da se pravilno prikazuje na bilo kom ekranu. Ako je prikaz tačan, korisničko iskustvo je prijatno, a ovo je direktno povezano sa uspešnom kupovinom. Internet prodavnicu dizajniramo već u fazi dizajniranja tako da je prilagođena ekranima različitih veličina. Vodimo računa o prilagođavanju menija i navigacije, veličini fonta i fotografija i svemu ostalom. Pogledajte primere uspešnih Internet prodavnica među našim referencama.

Transparentan i moderan dizajn

Proizvodi ili usluge moraju biti jasno predstavljeni u Internet prodavnici. Posetioce internet prodavnice treba nagovoriti da kupe. Čitav postupak posećivanja i kupovine na mreži mora biti tehnički besprekoran. Samo na taj način je korisničko iskustvo kupaca dobro i ubeđuje ih da izvrše kupovinu i kasnije se vrate. Stoga se brinemo da Internet prodavnice rade nesmetano i da su istovremeno pravilno dizajnirane. Moderan i lep dizajn ističe brend i ubrzava prodaju.

Brzo i lako uređivanje

Kada se kreira internet prodavnica, u nju se moraju uneti predmeti, njihove fotografije i opisi. Jer stvari na mreži idu brzo, pa tako i uređivanje Internet prodavnice. Vodimo računa da je dodavanje, uklanjanje i uređivanje proizvoda jednostavno i da uz to ne gubite dragoceno vreme. Jednostavan korisnički interfejs takođe vam omogućava da vidite status i proverite obavljene kupovine.

Optimizacija i povećanje prodaje

Nažalost, samo izuzetan proizvod ili izvrsne usluge nisu dovoljni za vidljivost na internetu. Treba da osvojite najviše pozicije na pretraživačima (Google), što se postiže optimizacijom veb stranica (SEO). Kada je veb sajt pravilno optimizovan, veći broj ljudi ga pronalazi prilikom pretrage, a zatim ga posećuje mnogo više posetilaca. Ova vrsta organske posete donosi veće konverzije, kvalitetnija je od plaćenog oglašavanja i traje duže.

Webolution Web dizajn - Izrada internet prodavnice